Anunțuri DGASPC

Ascultă Pagina
concurs
28 oct. 20
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a Judeţului Suceava, cu sediul în municipiul Suceava, Bulevardul George Enescu, nr. 16, organizează concurs pentru ocuparea prin recrutare a unei funcţii publice de conducere vacante de șef serviciu, gradul II la Serviciul intervenţie în regim de urgenţă în domeniul asistenței sociale, cu o durată normală a timpului de muncă, respectiv 8 ore pe zi, 40 de ore pe săptămână.
Anunț concurs
concurs
27 oct. 20
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a Judeţului Suceava, cu sediul în municipiul Suceava, Bulevardul George Enescu, nr.16, organizează concurs pentru ocuparea a 4 posturi de infirmieră debutantă la Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Sasca Mică.
Anunț
concurs
19 oct. 20
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a Judeţului Suceava, cu sediul în municipiul Suceava, Bulevardul George Enescu, nr.16, organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale vacante: – educator debutant (S) la Apartament nr. 2 din cadrul Centrului de servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului; – instructor de educație principal (M) la Centrul de recuperare din cadrul Centrului de servicii multifuncționale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului.
Anunț
concurs
19 oct. 20
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a Judeţului Suceava, cu sediul în municipiul Suceava, Bulevardul George Enescu, nr. 16, organizează concurs pentru ocuparea unui post contractual vacant de asistent social debutant la Centrul rezidențial Phoenix din cadrul Centrului de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități „O Nouă Viață” Siret.
Anunț
examen
6 aug. 20
ANUNȚ PRIVIND ANGAJAREA FĂRĂ CONCURS PE PERIOADĂ DETERMINATĂ CE NU POATE DEPĂŞI 30 DE ZILE DE LA DATA ÎNCETĂRII STĂRII DE ALERTĂ
Anunț angajare
Formular înscriere
concurs
30 apr. 20
ANUNȚ PRIVIND ANGAJAREA FĂRĂ CONCURS PE PERIOADĂ DETERMINATĂ
Descarcă anunțul
Descarcă formularul de înscriere
concurs
27 apr. 20
ANUNȚ PRIVIND ANGAJAREA FĂRĂ CONCURS PE PERIOADĂ DETERMINATĂ
ANUNȚ PRIVIND ANGAJAREA FĂRĂ CONCURS PE PERIOADĂ DETERMINATĂ
FORMULAR ÎNSCRIERE
concurs
20 ian. 20
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a Judeţului Suceava, cu sediul în municipiul Suceava, Bulevardul George Enescu, nr. 16, organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 30 posturi de asistenţi maternali profesionişti.
Detalii Concurs
concurs
4 dec. 19
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a Judeţului Suceava, cu sediul în municipiul Suceava, Bulevardul George Enescu, nr. 16, organizează concurs pentru ocuparea prin recrutare a unei funcţii publice de execuţie vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul juridic şi contencios.
Detalii Concurs
concurs
20 nov. 19
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a Judeţului Suceava, cu sediul în municipiul Suceava, Bulevardul George Enescu, nr. 16, organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 20 posturi de asistenţi maternali profesionişti.
Detalii Concurs