Fundaţia „Sfinţii Ierarhi Leontie şi Teodosie“

Ascultă Pagina
Fundaţia „Sfinţii Ierarhi Leontie şi Teodosie“
Aşezământul Social „Sfântul Leontie“
Adresa: Rădăuţi, Str. Bogdan Vodă, nr. 6, jud. Suceava

Fundaţia „Sfinţii Ierarhi Leontie şi Teodosie“

Aşezământul Social „Sfântul Leontie“

cu sediul în municipiul Rădăuţi, Str. Bogdan Vodă, nr. 6, jud. Suceava

Având în vedere necesitatea creşterii permanente a calităţii serviciilor sociale şi a gradului de eficientizare a costurilor acestor servicii, a fost încheiată, începând cu anul 2011 Convenţia de parteneriat între Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a Judeţului Suceava şi Fundaţia „Sfinţii Ierarhi Leontie şi Teodosie“.

Convenţia stabilește obligaţiile părţilor semnatare în vederea desfăşurării activităţilor referitoare la acordarea pentru fiecare copil instituţionalizat, de servicii de specialitate în cadrul Aşezământului Social „Sfântul Leontie“. 

Aşezământul dispune de un număr de 11 case de tip familial precum şi spaţii de cazare pentru studenţi şi tineri, sală de mese, ateliere educaţionale, teren de sport şi biserică proprie,etc.

Locuitorii acestui ,,ţinut” acum sunt cei 124 copii şi tineri, cu vârsta cuprinsă între 3 şi 22 ani, de pe raza judeţului Suceava, care beneficiază de un mediu stabil şi servicii integrate de calitate, în vederea reintegrării în familie sau, după caz, reintegrării socio-profesionale şi pregătirii pentru viaţă.

ÎNAPOI
Sari la conținut